hvilken malttype hadde dere valgt?

jeg skal jo reise til tyskland i jul, og jeg har mulighet å ta med meg malt direkte fra et malteri. den minste mengden dem selger er 50kg, så jeg kan ta maksimalt 3 sekker med meg. nå er det bare spørsmål hva slags malt jeg skal ta. pilsner og münchner er obligatorisk. men ellers? dem har også wiener, caramelmalt lyst og mørkt og hvete.

hvete er ikke interessant, har en slik sekk stående her. har man behov for 50kg wiener malt? eller er det mest universelle caramelmalt lyst?
 
50 kg spesialnmalt er jo ganske mye, men det kommer jo an på hvor mye man brygger og ikke minst hva. Jeg ville ha valgt 2 sekker pils og 1 sekk munchner, og heller satset på å kjøpe spesialmalt i smått fra norske nettbutikker.

MVH
Børge
 
Enig med Beant. Spesialmalten har begrenset holdbarhet, og man bruker ikke så enorme mengder av den. Da hadde jeg heller tatt med to sekker pilsnermalt.
 
Tilbake
Topp