5 kg Munich
100 g Carafa Special
Meskes ved ca 66 °C 60 min.
Hei!
Jeg fikk følgende oppskrift på dette forumet:
"50 g Hallertauer Mittelfrüh 90 minutter
15 g H. Mittelfrüh 15 min
15 g H. Mittelfrüh 0 min
Saflager W34/70 lagergjær, to pakker. Rehydrér i lunkent, kokt vann.
Om du brygger med ekstrakt, kan du erstatte munich-malten med 3,8 kg maltekstrakt av munich-malt. "
Mitt spørsmål er: Hvor mye vann skal jeg bruke?? Brygger med ekstrakt. Første gang jeg prøver...
100 g Carafa Special
Meskes ved ca 66 °C 60 min.
Hei!
Jeg fikk følgende oppskrift på dette forumet:
"50 g Hallertauer Mittelfrüh 90 minutter
15 g H. Mittelfrüh 15 min
15 g H. Mittelfrüh 0 min
Saflager W34/70 lagergjær, to pakker. Rehydrér i lunkent, kokt vann.
Om du brygger med ekstrakt, kan du erstatte munich-malten med 3,8 kg maltekstrakt av munich-malt. "
Mitt spørsmål er: Hvor mye vann skal jeg bruke?? Brygger med ekstrakt. Første gang jeg prøver...