Hvordan tynner jeg ut brygget etter gjæring?

mener å ha lest de store bryggeriene brygger sterkt og vanner ut til ønsket styrke etterpå, men hvordan gjør man det ?

Har en ale 14 liter 6,4 prosent , som jeg vil vanne ut til 4,5-5 prosent- hvordan går jeg frem? Blande i 5 liter vann med sukkeret når jeg skal karbonere? Blir smaken " vannette"?
 
Litt usikker. Hadde 35 gram simcoe på 15 min og 50 gram ved flameout. Ønsker noe som minner om en blonde. Ibu blir rundt 25 utvannet, og det er tipp topp, men aromaen blir kanskje spak.. Blonde skal jo være rimelig nøytral mener jeg
 
mener å ha lest de store bryggeriene brygger sterkt og vanner ut til ønsket styrke etterpå, men hvordan gjør man det ?

Har en ale 14 liter 6,4 prosent , som jeg vil vanne ut til 4,5-5 prosent- hvordan går jeg frem? Blande i 5 liter vann med sukkeret når jeg skal karbonere? Blir smaken " vannette"?

går bra det.
 
Tilbake
Topp