Hei og hå. Er student fra trondheim som bor i leilighet med begrenset plass til brygging. Har nå latt mitt andre brygg av typen ekstrakt stå på flaske i to uker. Dette ølet skulle bli en ipa med tre forskjellige typer humle. Ca 100g tørrhumle. Problemet med brygget er at humlesmaken og aromaen er nesten helt borte mens ølet smaker ekstremt alkohol(litt som dårlig heimbrent) det oser også av alkohol lukt. Lurer på om dette kan skyldes infeksjon eller hva det kan være. Husker ikke akkuratt alt av ingredienser som ble brukt fordi jeg sitter på bussen nå. Så mine spørsmål er
1) vil jeg få mer kontroll hvis jeg prøver BIAB? Med tanke på smak
2)er BIAB mulig på en vanlig kjeramikk ovn? (Jeg er ikke etter det perfelte øl. Men noe godt som jeg kan lage selv)
Spør hvis noe er uklart.
Sent fra min SM-G920F via Tapatalk
1) vil jeg få mer kontroll hvis jeg prøver BIAB? Med tanke på smak
2)er BIAB mulig på en vanlig kjeramikk ovn? (Jeg er ikke etter det perfelte øl. Men noe godt som jeg kan lage selv)
Spør hvis noe er uklart.
Sent fra min SM-G920F via Tapatalk