Jeg har nå karbonert mitt andre brygg.
Dette er et overgjæret øl som ble karbonert med karboniseringadrops. 2 stk pr halvliter. Jeg har gjort det samme med mitt første brygg med stort hell.
Ølet gjøret ved 20-21 grader i to uker, før jeg flasker og lagret ved samme temp i 2 uker.
Ølet er fortsatt dødt? Det er noe fart i det, men veldig lite. Jeg brukte samme korkutstyr som på første brygg. Kan det være at det tar så lang tid, eller er det bare å helle ut hele batchen?
Dette er et overgjæret øl som ble karbonert med karboniseringadrops. 2 stk pr halvliter. Jeg har gjort det samme med mitt første brygg med stort hell.
Ølet gjøret ved 20-21 grader i to uker, før jeg flasker og lagret ved samme temp i 2 uker.
Ølet er fortsatt dødt? Det er noe fart i det, men veldig lite. Jeg brukte samme korkutstyr som på første brygg. Kan det være at det tar så lang tid, eller er det bare å helle ut hele batchen?