FrodeSy
Norbrygg-medlem
Dette høyrest kanskje heilt vanvittig ut, men kan ein klare å få til dette? T.d. ved å etterfylle ny star san på ei flaske med restar av gamal starsan? (Veit ikkje kor gamal den kan vere.)
Eg må foreta nokre grep etter mitt andre infiserte brygg på rad. Eg har bytta ut gjæringskara, men valgte å ikkje bytte krana for å teste. La denne i stoutrens-blanding i ein halvtime før grundig skylling og desinfeksjon med Starsan. Likevel smakte det surt av impy porteren min ved flasking. Alt dette går no i søppela og så skal eg kjøpe alt nytt til neste brygg.
Eg må foreta nokre grep etter mitt andre infiserte brygg på rad. Eg har bytta ut gjæringskara, men valgte å ikkje bytte krana for å teste. La denne i stoutrens-blanding i ein halvtime før grundig skylling og desinfeksjon med Starsan. Likevel smakte det surt av impy porteren min ved flasking. Alt dette går no i søppela og så skal eg kjøpe alt nytt til neste brygg.