Startet en ett år gammel WLP6788 ,
med en liter her om dagen for å se om det var mulig å få liv i den. Den stod på rører i 26t i ca 21 grader. Ikkeno tegn til liv overhodet. MEN når jeg skrudde av røreren kunne jeg se at det samla seg et lag gjær som var mer enn det som var i røret. Så da er det vel liv. Satte den i kjøleskapet igår for CC før neste step.
I dag så den slik ut:
Er det der en infeksjon, eller er det gjæra som jobber videre (på 8 grader) fordi den var treg med å starte?
med en liter her om dagen for å se om det var mulig å få liv i den. Den stod på rører i 26t i ca 21 grader. Ikkeno tegn til liv overhodet. MEN når jeg skrudde av røreren kunne jeg se at det samla seg et lag gjær som var mer enn det som var i røret. Så da er det vel liv. Satte den i kjøleskapet igår for CC før neste step.
I dag så den slik ut:
Er det der en infeksjon, eller er det gjæra som jobber videre (på 8 grader) fordi den var treg med å starte?