Eriki
Norbrygg-medlem
Hei!
Jeg flyttet til en ny plass i sommer og etter det så har nå 4/6 batcher blitt infiserte, jeg lurer så fælt på hva dette kan være...
Før jeg flyttet hit hadde jeg kanskje brygget rundt 30 batcher, aldri hatt en infeksjon.
Før jeg brygget den siste infiserte så desinfiserte jeg absolutt ALT fler ganger...
Det jeg sliter med er "gushere" der øllet bare hopper ut av flasken når man åpner. (Prøvd å la de stå i kjøleskapet også)
Det er ikke overkarbonering da SG var målt stabilt også kjørte jeg på med høyere temp etter dette for å forsikre meg om at dette ikke var ettergjæring som var problemet.
En jeg jobber sammen med foreslo at det kanskje var muggsopp en eller annen plass i leiligheten, tenkte litt på dette, uansett hvor mye jeg desinfiserer så vil jo disse sporene sette seg over alt..
Flytter heldigvis om 3 dager, men er det noen som har opplevd noe lignene, eller har noen tips?
Jeg flyttet til en ny plass i sommer og etter det så har nå 4/6 batcher blitt infiserte, jeg lurer så fælt på hva dette kan være...
Før jeg flyttet hit hadde jeg kanskje brygget rundt 30 batcher, aldri hatt en infeksjon.
Før jeg brygget den siste infiserte så desinfiserte jeg absolutt ALT fler ganger...
Det jeg sliter med er "gushere" der øllet bare hopper ut av flasken når man åpner. (Prøvd å la de stå i kjøleskapet også)
Det er ikke overkarbonering da SG var målt stabilt også kjørte jeg på med høyere temp etter dette for å forsikre meg om at dette ikke var ettergjæring som var problemet.
En jeg jobber sammen med foreslo at det kanskje var muggsopp en eller annen plass i leiligheten, tenkte litt på dette, uansett hvor mye jeg desinfiserer så vil jo disse sporene sette seg over alt..
Flytter heldigvis om 3 dager, men er det noen som har opplevd noe lignene, eller har noen tips?