En smash APA med marris otter og simcoe (og litt citra tørrhumle pga mangel på simcoe) var helt fin etter gjæring, men har blitt rosa på flaske. Tørrhumling på dag 2 og 6. Som antatt god humlearoma, men smaken er preget av en litt harsk bitterhet. Ikke som i mye bitterhet, men som en feil smak. Litt humle FWH, mesteparten fra 15 min og ut.
Brukte bunnhøstet og vasket gjær som hadde stått ca 2 uker i kjøleskap. Denne luktet helt vanlig gjær, så ut som fin slurry og freste i gang 12 timer etter pitching.
Jeg har googlet og sjekket forum på ymse språk, men det eneste "fornuftige" svaret jeg har funnet er "Sometimes people sneak into our houses and do strange things to our beers". Noen som har andre forslag?
Brukte bunnhøstet og vasket gjær som hadde stått ca 2 uker i kjøleskap. Denne luktet helt vanlig gjær, så ut som fin slurry og freste i gang 12 timer etter pitching.
Jeg har googlet og sjekket forum på ymse språk, men det eneste "fornuftige" svaret jeg har funnet er "Sometimes people sneak into our houses and do strange things to our beers". Noen som har andre forslag?