Hei
For en ukes tid siden tappet vi en pale ale på flaske. Til karbonering brukte vi 1 sukkerbit pr. halvlitersflaske, og mener selv vi var nøye med rengjøring og hygiene. Etter en uke på flaske ser vi nå at det har dannet seg en liten ring på innsiden av flaskene på toppen av ølet, og vi lurer nå på om dette er tegn på en infeksjon? Ølet ellers ser helt klart ut, og luktet godt ved flasking. Er det noen som har erfaringer med dette?
For en ukes tid siden tappet vi en pale ale på flaske. Til karbonering brukte vi 1 sukkerbit pr. halvlitersflaske, og mener selv vi var nøye med rengjøring og hygiene. Etter en uke på flaske ser vi nå at det har dannet seg en liten ring på innsiden av flaskene på toppen av ølet, og vi lurer nå på om dette er tegn på en infeksjon? Ølet ellers ser helt klart ut, og luktet godt ved flasking. Er det noen som har erfaringer med dette?