Hello!
Satte min første batch for 5 uker siden.
Det var en Amerikansk IPA (bryggselv.no) brygget etter
ølsettets oppskrift og bryggselv sitt "Brew in a Box" 10L sett.
Når jeg skulle smake på ølet, var det ingen kullsyre. (ølet smakte godt da!)
Etter en gjennomgang av oppskriften for tapping, ser jeg at jeg har brukt 1 karboneringsdrops,
når jeg skulle ha brukt 2.
Så det jeg gjorde da, var å åpne alle flaskene (0,75L Kinns patentflaske) å tilsette 1 ekstra drops.
Planen var å vente 14 nye dager.
1. Var dette riktig fremgangsmåte for å redde ølet?
2. Har ikke sett at noen her inne anvender karboneringsdrops, er det ikke
anbefalt praksis?
Tusen takk for svar!
Satte min første batch for 5 uker siden.
Det var en Amerikansk IPA (bryggselv.no) brygget etter
ølsettets oppskrift og bryggselv sitt "Brew in a Box" 10L sett.
Når jeg skulle smake på ølet, var det ingen kullsyre. (ølet smakte godt da!)
Etter en gjennomgang av oppskriften for tapping, ser jeg at jeg har brukt 1 karboneringsdrops,
når jeg skulle ha brukt 2.
Så det jeg gjorde da, var å åpne alle flaskene (0,75L Kinns patentflaske) å tilsette 1 ekstra drops.
Planen var å vente 14 nye dager.
1. Var dette riktig fremgangsmåte for å redde ølet?
2. Har ikke sett at noen her inne anvender karboneringsdrops, er det ikke
anbefalt praksis?
Tusen takk for svar!