Har tenkt å brygge denne oppskrifta eg har laga meg.
Er det nokon som forslag til endringer.
Har ikkje tenkt å ha den så veldig bitter.
Volume:23 liters
OG:1056
Alcohol:5.5 % by vol.
Colour:26 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 56 IBU
Melanoidin Malt 1000 gram
Pale Malt 4000 gram
Crystal Malt 200 gram
Mash schedule: Innmesk 60 grader 67 degrees for 90 minutes, 78 degrees for 10 minutes. kok 65 min
Hops
Target 11.5% 50 gram 30 minutes
East Kent Goldings 4.95% 40 gram 15 minutes
Williamette 5% 30 gram 10 minutes
Williamette 5% 20 gram dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale S-04
Er det nokon som forslag til endringer.
Har ikkje tenkt å ha den så veldig bitter.
Volume:23 liters
OG:1056
Alcohol:5.5 % by vol.
Colour:26 EBC (Deep amber / light copper)
Bitterness: 56 IBU
Melanoidin Malt 1000 gram
Pale Malt 4000 gram
Crystal Malt 200 gram
Mash schedule: Innmesk 60 grader 67 degrees for 90 minutes, 78 degrees for 10 minutes. kok 65 min
Hops
Target 11.5% 50 gram 30 minutes
East Kent Goldings 4.95% 40 gram 15 minutes
Williamette 5% 30 gram 10 minutes
Williamette 5% 20 gram dry hopped
Fermentation
Yeast: Safale S-04