Innspill på amber ale

Er i gang med å brygge en single hop american amber ale for første gang. Men vil gjerne ha innspill på hvorvidt malttype og mengde kan fungere sammen.
Marris otter,caraaroma og caramunich 3 er allerede blandet. Så jeg har kun mulighet til å øke/minke på carapils og caramunich1 i tilfellet. Her er så oppskriften:

mosaic amber
Added By: mr blonde 
Method: BIAB 
Style: American Amber Ale 
Boil Time: 60 min 
Batch Size:  11 liters  (fermentor volume) 
Boil Size:  17 liters 
Boil Gravity: 1.034  (recipe based estimate) 
Efficiency:  60%  (brew house) 

Original Gravity:
1.053
Final Gravity:
1.015
ABV (standard):
4.97%
IBU (tinseth):
32.03
SRM (morey):
14.46

Fermentables

Amount  Fermentable  PPG  °L  Bill % 
2.5 kg United Kingdom - Maris Otter Pale 38 3.75 80.6%
200 g German - Carapils 35 1.3 6.5%
200 g German - CaraMunich I 34 39 6.5%
100 g German - CaraMunich III 34 57 3.2%
100 g German - CaraAroma 34 130 3.2%
3.1 kg  Total         

Hops
Amount  Variety  Type  AA  Use  Time  IBU 
5 g mosaic Pellet 11.1 Boil 60 min 14.78
5 g mosaic Pellet 11.1 Boil 20 min 8.95
5 g mosaic Pellet 11.1 Boil 10 min 5.36
5 g mosaic Pellet 11.1 Boil 5 min 2.95
20 g mosaic Pellet 11.1 Dry Hop 7 days

Ser dette ok ut? Takker for evnt innspill.

Hilsen Martin
 
Tilbake
Topp