Jazze opp en stout

Hallo.

Har en stout stående klar til tapping snart.
Har lyst til å prøve ut noe med den:

1: Går det ann å legge i aroma pellets i flaska ved tapping?
2: Noen andre tips for å gjøre den litt mere spennede?
 
Hell en god slump brunt brennevin av foretrukket sort i omstikkingskaret. Ta en prøvesmak i et lite glass og skaler mengdene opp til rett volum. For lite blir kjedelig og for mye blir... for mye. Det er imidlertid gode slingringsmonn ute å går etter egen erfaring!
 
Humlepellets i flaska hørtes grisete ut, blir nok endel grums med over i glasset i såfall.

Kaldtrukket kaffe iblandet vørter ved omstikking kan bli godt.
 
Jeg har putta en eiketerning i hver flaske med godt hell. Legg de gjerne til å trekke noen dager i noe brennevin på forhånd. Anbefales om du og dine gjester setter pris på en øl litt utenom det vanlige som byr på en terning som plupper oppi glasset ved skjenking (terningen er fin å sutte på som munngodt utover kvelden for de som teller kalorier)
 
Tilbake
Topp