1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

JK 99 JL3 - Second attempt - Fred Thiesen

En tråd i 'Tradisjonelt norsk juleøl' startet av Webmaster, 18 Apr 2007.

  1. Webmaster

    Webmaster
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    [tt][size=10pt]Generell informasjon
    Navn på brygget: Second attempt
    Øltype: trad. juleøl
    Antall poeng i konkurransen: 37 av 50
    OG: 1.063
    FG: 1.017
    Farve (beregnet): ? EBC
    Beregnet bitter: ? IBU
    Vørtermengde:  l
    Sluttvolum:  40 l

    Malt & sukker
    7000 gram  72,9 %    pilsmalt      ? EBC   
    1500 gram  15,6 %    karamellmalt  ? EBC
    1000 gram  10,4 %    hvetemalt      ? EBC   
    100 gram  1,0 %    røkmalt        ? EBC

    Vann
    ? liter til innmesking
    ? liter til skylling

    Meskeskjema
    ingen info

    Humle
    50 gram  Challenger      7,2 % alfa  pellets  koketid 60 min
    50 gram  Norsk villhumle  ?,? % alfa  hel      koketid  5 min
    20 gram  Perle            5,1 % alfa  pellets  koketid  5 min

    Krydder og andre tilsetninger

    Koketid
    Total koketid vørter: 60 min

    Gjær
    Betegnelsen på gjæren:  500 ml Lager Borg Bryggeri    flytende gjær

    Gjæringstemperatur og -tid
    Gjæring/primærgjæring    24 dager ved 14 gr C
    Lagring                  42 dager ved  1 gr C

    Øvrig informasjon
    Bryggedato: 15.08.1999

    Kommentar: [/size][/tt]
     

Del denne siden