Ja da var juleølet satt å bobler i kjelleren.
Gleder meg til dette en " Gahr" edition!
Mesket 60 min på 64 grader å utmesking på 73 grader.
OG på 1.058sg
skal være drikkenes om +/- 6 uker.
Nice. Sitter og lurer på om jeg og skal få meg dette
Men, er det noen plass hvor man kan lese om hva tradisjonell norsk juleøl? Dette begrepet er litt ukjent for meg.
Setter pris på all info For å ikke kuppe denne tråden, send meg PM'er
Er vel ikke noe galt i å kuppe tråden? Det var en god og informativ tråd om norsk juleøl for kort tid siden, skal vi se, HER. Tradisjonelt norsk juleøl er litt mindre tradisjonelt enn påskekrim, oppfunnet på slutten av 30-tallet, borte vekk under krigen og tilbake igjen først på slutten av 50-tallet.
Ja da var juleølet satt å bobler i kjelleren.
Gleder meg til dette en " Gahr" edition!
Mesket 60 min på 64 grader å utmesking på 73 grader.
OG på 1.058sg
skal være drikkenes om ± 6 uker.
Angående juleøl har også Jens Maudal skrevet et lite innlegg som ligger på: www.norbrygg.no/index.php/slik-brygger-man/artikler/50-brygg-en-typeriktig-juleol
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.