Juletide - modifisering til en mer brentsmakende versjon

Planlegger en ny batch med "Yuletide - Gahr"  fra bryggselv på fredag men ønsker å gjøre den noe mer brent/mørkere i smaken.

Noen som har tips til hvordan dette kan gjøres, jeg har ikke fartstid nok til å modifisere en god oppskrift på egenhånd uten å gjøre den dårligere.

Basisoppskriften er som følger (bruker også kryddderforslaget):

Totalt 6,55kg malt og 300g muscovadosukker
-Maris Otter pale malt
-Amber malt
-Caramalt
-Dark crystal malt
-Chocolate malt

-East Kent Golding humle pellets

Hvis du ønsker å tilsette krydder i dette ølet, så har vi følgende forslag til oppskrift:
(Obs! følger ikke med, dette må selv skaffe hvis du ønsker det)


-¼ ts ingefær, malt, 2 min.
-5 g indiske korianderfrø, malt, 2 min.
-¼ ts allehånde, malt, 2 min.
-10 g ferskrevet appelsinskall, 2 min.
 
Tilbake
Topp