Hei!
Helt sikkert et dumt spørsmål, men lurer på hvordan man senker PH i mesken?
Brygger med Brewtools 80 pro, så kjører kontinuerlig sirkulering. Har prøvd på flere batcher nå å tilsette mineraler ved å følge Gahr sin "liste", men ligger ofte på 6,2 - 6,5 i PH målt i mesken. Jeg har Lactol, men har vært litt usikker på hvordan jeg skal bruke dette for å få ned på. Noen som har en enkel fremgangsmåte på hvordan jeg skal gjøre dette? Eventuelt hvor mye Lactol som må til?
Har fått vannrapport fra kommunen, men skjønner desverre ikke stort av denne da den er lang som et vondt år!
Hadde håpet på å sette inn tallene i brewfather, å at den kunne fortelle meg hva jeg skulle tilsette nøyaktig, men det får jeg rett og slett ikke til.
Står på kommunen sine hjemmesider: Vårt drikkevann: 0,50dH - meget bløtt vann.
Helt sikkert et dumt spørsmål, men lurer på hvordan man senker PH i mesken?
Brygger med Brewtools 80 pro, så kjører kontinuerlig sirkulering. Har prøvd på flere batcher nå å tilsette mineraler ved å følge Gahr sin "liste", men ligger ofte på 6,2 - 6,5 i PH målt i mesken. Jeg har Lactol, men har vært litt usikker på hvordan jeg skal bruke dette for å få ned på. Noen som har en enkel fremgangsmåte på hvordan jeg skal gjøre dette? Eventuelt hvor mye Lactol som må til?
Har fått vannrapport fra kommunen, men skjønner desverre ikke stort av denne da den er lang som et vondt år!
Hadde håpet på å sette inn tallene i brewfather, å at den kunne fortelle meg hva jeg skulle tilsette nøyaktig, men det får jeg rett og slett ikke til.
Står på kommunen sine hjemmesider: Vårt drikkevann: 0,50dH - meget bløtt vann.