loebrygg
Norbrygg-medlem
Hei, jeg er ny her på forumet og dette er min første post.
Sitter med en kilo knust karamellmalt og tenkte å inkoporere dette i et brygg basert på lys malt ekstrakt til en IPA.
Ideen var å ta en boks Coopers lys malt ekstrakt(1,5 kg) til 10 liter.
Synspunkter? Kan jeg ta all karamellmalten, eller blir det for søtt? Meske temp- go tid?
Tenkte å bruke aromahumle pellets. Gjerne noen synspunkter på tid/temp. her og.
Sitter med en kilo knust karamellmalt og tenkte å inkoporere dette i et brygg basert på lys malt ekstrakt til en IPA.
Ideen var å ta en boks Coopers lys malt ekstrakt(1,5 kg) til 10 liter.
Synspunkter? Kan jeg ta all karamellmalten, eller blir det for søtt? Meske temp- go tid?
Tenkte å bruke aromahumle pellets. Gjerne noen synspunkter på tid/temp. her og.