n5k
Norbrygg-medlem
Jeg har satt en batch med eplecider som skal flaskes om en god uke. Tenkte å bruke brunt sukker, da jeg har hørt det skal gi litt ekstra og spesiell smak på cideren. Spørsmålet er - hvor mye bør jeg ha?
Det er snakk om tørr cider, type Bulmers, Strongbow, Magners - og disse cideren har gjerne litt færre bobler enn det typiske svenske sukkerfjaset.
Jeg satte en batch for et par måneder siden, og brukte Coopers karboneringsdrops, men det syns jeg funka dårlig. Ble veldig daff. Brukte én drops pr. 0,5l. flaske - for jeg tenkte at det godt kunne være litt mindre bobler enn i en vanlig pils, men bomma litt der.
Noen tips?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Det er snakk om tørr cider, type Bulmers, Strongbow, Magners - og disse cideren har gjerne litt færre bobler enn det typiske svenske sukkerfjaset.
Jeg satte en batch for et par måneder siden, og brukte Coopers karboneringsdrops, men det syns jeg funka dårlig. Ble veldig daff. Brukte én drops pr. 0,5l. flaske - for jeg tenkte at det godt kunne være litt mindre bobler enn i en vanlig pils, men bomma litt der.
Noen tips?
Sent from my iPhone using Tapatalk