Har lest trådene om karbonering på fat, mye bra om trykk osv, og slik jeg har oppfattet det er det vanlige å karbonere gjennom "in-put" ventilen, dvs. fylle "headspace" med CO2 og deretter vente, evt riste/rulle, og gjerne etterfylle.
Men finner ikke beskrivelse av om det er noen som har forsøkt å fylle CO" gjennom stigrøret istedenfor? For bedre å "tvinge" CO2 inn i ølet? Ala SodaSteam? I så fall hvor høyt trykk over hvor lang tid anbefales ved slik hissig tvangskarbonering? Noen ulemper med dette? Skal fylle mitt første fat om noen dager.
Men finner ikke beskrivelse av om det er noen som har forsøkt å fylle CO" gjennom stigrøret istedenfor? For bedre å "tvinge" CO2 inn i ølet? Ala SodaSteam? I så fall hvor høyt trykk over hvor lang tid anbefales ved slik hissig tvangskarbonering? Noen ulemper med dette? Skal fylle mitt første fat om noen dager.