Karbonering på flaske

Hei.

Man tilsetter litt sukker og lar flaskene stå i romtemp i 2 uker, for så og sette kald.

Spørsmål:
Må man sette de kaldt etter 2 uker eller kan de fortsatt stå i rom temp og så sette kald når man skal drikke de.
Hva kan gå feil om man gjør dette. Grunnen til at jeg spør er at jeg ikke har noe sted å sette de kaldt, uten at det går ut over opptagelse av gjærings kjøleskap.
 
Takk til de som stiller de spørsmålene som mange andre også lurer på  ;)

Spent på hvilke svar du får. Jeg vil gjerne ha mulighet til å lagre på transittlager i kjelleren, og så flytte flasker over i kjøleskapet etter hvert  :yes:
 
Noe går ikke feil, det er jo slik i butikkene, men holdbarheten æker ikke.
Sett noen ekstra varmt, når det ølet er ødelagt er det på tide å kjøle ned resten. :)
 
Fornuften sier at dette skal gå helt greit. Så lenge man ikke lagrer de for lenge, men at noen mnd eller et halv år skal nok gå greit.
Det er nok bare å prøve, å smake etterhvert  :biersmile:
 
Tilbake
Topp