Jeg har også en hjemmelaget Keezer. Har ikke som jeg har merket hatt noen problemer med kondens. Men jeg har derimot hatt litt søling til bunnen når jeg bytter fat/rengjør tappelinjer. Det ligger litt i ballocken osv som lekker ut noen dråper her og der...
Dette var ikke et problem for meg, helt til jeg skulle pusse opp, og keezer ble stående uten strøm en god stund... La meg si det slik, jeg tror jeg oppdaget nye arter nedi der. Så de ble en skikkelig rengjøringsoperasjon. Så dersom du ikke skal ha den tilkoblet et halvår eller så, rengjør alt godt, og fjern stort sett alt som er oppi...
Jeg har for øvrig en Phillips fryser som utgangspunkt og jeg har også en slik tappepropp i bunn, uten at jeg bruker den til noe særlig...
Et annet tips, er at jeg har temperatursensor i en 1 1/2 liters brusflaske som jeg har fylt med vann, og ikke hengende i luft, da jeg vil ha litt treghet i når kompressor skal gå og ikke. (Jeg har et inntrykk av at det blir mye mer start stopp om den henger i luft..)
Videre har jeg en PC vifte som surrer og går der inni (leftovers fra en DIY magnetrører) for å sirkulere luften i keezeren. Usikker på om det egentlig trengs, men tenkte det ikke kunne skade siden jeg hadde alle dingser.