Aleksander_B
Norbrygg-medlem
Dette må under nybegynneremnet.
Jeg brygget en kölsch for en tid siden, og sitter og småsmaker på skaperverket nå og da.
Men, noe jeg har oppdaget er at jeg glemte å tilsette Irish moss under bryggingen.
(Årsaken er fordi jeg brygget ute, mens det plutselig ble storm og regnvær midt under kokingen. Gikk tom for gass og måtte fortsette inne på kokeplate. En svært stressfull aften. Derav glemte jeg hele stasen med Irish Moss)
Så nå sitter jeg her, med uklar Kölsch på flaske. har ikke sjekket fatet enda, da jeg ikke har mottatt regulatoren og div. enda fra candirect :cheeky:
Men, jeg antar at det er den samme historien der også.
Noen tips til å klarne kölschen min?
Jeg brygget en kölsch for en tid siden, og sitter og småsmaker på skaperverket nå og da.
Men, noe jeg har oppdaget er at jeg glemte å tilsette Irish moss under bryggingen.
(Årsaken er fordi jeg brygget ute, mens det plutselig ble storm og regnvær midt under kokingen. Gikk tom for gass og måtte fortsette inne på kokeplate. En svært stressfull aften. Derav glemte jeg hele stasen med Irish Moss)
Så nå sitter jeg her, med uklar Kölsch på flaske. har ikke sjekket fatet enda, da jeg ikke har mottatt regulatoren og div. enda fra candirect :cheeky:
Men, jeg antar at det er den samme historien der også.
Noen tips til å klarne kölschen min?