LarsUlv
Norbrygg-medlem
Jeg planlegger å brygge en klassisk Tjekkisk Pilsner.
Vil jeg få en klassisk pilsner med hurtigbrygging, ala Hurtigbrygging av lager?
Eller bør jeg følge et tradisjonelt (langt) gjæringsforløp?
Jeg vil lage en typeriktig Tjekkisk Pils, som ledd i å lære de ulike øltypene.
Akkurat slik @Gahr sier man skal til å begynne med. Og Gahr sitt øl smaker godt!, så akkurat det rådet har jeg tenkt å følge.
Vil jeg få en klassisk pilsner med hurtigbrygging, ala Hurtigbrygging av lager?
Eller bør jeg følge et tradisjonelt (langt) gjæringsforløp?
Jeg vil lage en typeriktig Tjekkisk Pils, som ledd i å lære de ulike øltypene.
Akkurat slik @Gahr sier man skal til å begynne med. Og Gahr sitt øl smaker godt!, så akkurat det rådet har jeg tenkt å følge.