Er det noen som med suksess kun har kokt mesken i 30 minutter? Tenker da ikke på pilsner malt
Enig med deg der. derfor jeg skrev "dels"..Jeg gleder meg til å se resultatet av brulosofeksbeerimentet der han tilsetter humla i mesken og hopper over hele kokinga. Antakelse: Det gjør ingen forskjell.
Neida, jeg har sans for fyren, jeg. Men jeg stoler ikke 100% på resultatene hans.
Forsøkene deres mangler dobbelt blinding og har for få deltagere med for dårlig standardiserte ganer, og preges av det. Men for å være pseudovitenskapelig er det morsomt.
(.. mener ikke å spore tråden av emnet her, kan vel diskuteres mer i egen tråd.)
uten å stresse. Eller se ferdig andre omgang, som jeg pleier gjøre.
mener ikke å angripe, ville bare påpeke de åpenbare svakhetene som gjør at man ikke må stole blindt på resultatene
forøvrig; kok i 60 minutter. så får du tid til å vaske utstyr, forberede de neste trinnene uten å stresse. Eller se ferdig andre omgang, som jeg pleier gjøre.
Har tid til å koke alt i 90 min