Desinfiser flaskene i ovnen. Rengjør og skyll de først, stable de oppå hverandre og sett på ovnen til 100-150 grader. Ta av evt. sving-korker med plast-detaljer.
Hverken pølser eller flasker bør finne veien oppi en maskin til oppunder 20 laken
Humm. Vi ser nok ting litt forskjellig. Hadde jeg hatt denne maskinen til 20' + hadde jeg valgt å bruke den til mest mulig som den kunne brukes til. Den er jo helt ypperlig til sousvide av store kjøttstykker som lammelår osv.
Er det noe ølbryggere kan så er det renhold og hygiene. Nå koker ikke jeg flasker, men hadde jeg gjort det hadde jeg ikke hatt noen problemer med å koke dem i den. Hvorfor skulle jeg det?
Jeg ser vel heller ikke spesielt problemer med å koke flasker i den bare en beskytter varmeelementene.
Jeg har også fundert på alternative bruksområder men da samboeren ville skolde et par moskusender i den før flåing måtte jeg si bom stopp for slike planer. Enn så lenge blir den bare brukt til ølbrygging..
Ender ribber jeg etter hot-wax prinsippet. Smelter ett talglys i varmt vann, putter anda oppi og røsker så av fjærene i klaser. Slipper sølet med fjær over alt..
Men skjelden jeg ribber ei and, som regel skjærer jeg bare ut bryst fileene
Litt digresjon dette kanskje.. men har ut fra tipsene over slått fra meg tanken å desinfisere flasker i Speidelen
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.