Hei, jeg fikk så gode svar sist jeg lurte på noe her inne så jeg spør flere spørsmål i håp om like gode svar
Alex fortalte da at ølet skulle på flaske, sukker neddi og korkes, så skulle det stå i romtempratur i 14 dager også inn på kjøling i resten av lagringstiden, igår var det 14 dager siden det ble tappet på flasker og korket, jeg prøvde en flaske igår men er litt skuffet over kullsyreinnholdet, spørsmålet mitt er som følger:
Blir det mer kullsyre jo lenger øllet ligger lagret?
Kan man evt. tillføre øllet mer kullsyre på noen måte?
Vi gjorde alt riktig men er litt redd vi ikke rista godt nok når kokingen var over og vi tilsatte gjær, kan dette ha noe å si for kullsyreinnholdet
Håper noen kan hjelpe
Rune
Alex fortalte da at ølet skulle på flaske, sukker neddi og korkes, så skulle det stå i romtempratur i 14 dager også inn på kjøling i resten av lagringstiden, igår var det 14 dager siden det ble tappet på flasker og korket, jeg prøvde en flaske igår men er litt skuffet over kullsyreinnholdet, spørsmålet mitt er som følger:
Blir det mer kullsyre jo lenger øllet ligger lagret?
Kan man evt. tillføre øllet mer kullsyre på noen måte?
Vi gjorde alt riktig men er litt redd vi ikke rista godt nok når kokingen var over og vi tilsatte gjær, kan dette ha noe å si for kullsyreinnholdet
Håper noen kan hjelpe
Rune