Jeg har to fat som skal karboneres, men kun en regulator.
Er det mulig og tilsette ønsket trykk på ett fat, og så flytte koblingen over på neste fat for så å tilsette ønsket trykk der.
Og så eventuelt etterfylle trykk 2-3 ganger i døgnet.
Sjekk de fire videoene her om kegging: http://www.youtube.com/watch?v=hbjGjXVXqpw
Episode 1 og 4 forklarer dette med å riste fatet for karbonering, lettere å skjønne det med video.
Men hva med å skaffe et t-rør, sende gassen til begge fatene?, altså, når du har mulighet til å la begge få samme trykk da.
Jeg bruker også bare en CO2 flaske til å karbonere de Corneliusser som skal karboneres. Rister når jeg har travelt (sjeldent). Ellers setter jeg bare overtrykk på (opp mot 2 bar) og stenger så for CO2. Har flaske med trykkhåndtak, så da gir jeg den bare et lite åpningstrykk når jeg ser trykket på Corneliussen har sunket ned mot 1 bar. Etter ett par dager bruker det da å stabilisere seg, og trykket inn på Cornelius reduseres til 1 bar. Det er jo enkelt å flytte fra fat til fat om man har flere som skal karboneres.
Ja, jeg har tenkt litt på det også.
ser Vin og Bar har fått noen fordelere, og har sett på noen "serie regulatorer" på nettet.
Har ikke helt bestemt meg for hva jeg går for, og hvor jeg skal kjøpe det, så inntil videre får dette bli løsningen.
T rør er jo billigst, men som CraigTube sier, hvis man reduserer trykket raskt så kan øllet komme tilbake i co2 slangen, så noe avstengningsmuligheter må ma ha.
Jeg har to fat som skal karboneres, men kun en regulator.
Er det mulig og tilsette ønsket trykk på ett fat, og så flytte koblingen over på neste fat for så å tilsette ønsket trykk der.
Og så eventuelt etterfylle trykk 2-3 ganger i døgnet.
Greier du 2-3 ganger i døgnet har du en fin rutine
gjør gjerne som oss (Fred)andre, start med høyere trykk, serlig hvis det er et fult fat, jeg bruker gjerne 4 bar.
T rør er jo billigst, men som CraigTube sier, hvis man reduserer trykket raskt så kan øllet komme tilbake i CO₂ slangen, så noe avstengningsmuligheter må ma ha.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.