Batch Size (fermenter): 63,00 l
Bottling Volume: 60,00 l
Estimated OG: 1,051 SG
Estimated FG: 1,009 SG
Estimated Color: 7,1 EBC
Estimated IBU: 32,6 IBUs
Boil Time: 90 Minutes
Ingredients:
------------
Amt Name
14,00 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC)
0,30 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC)
80,00 g Perle [8,00 %] - Boil 90,0 min
90,00 g Perle [8,00 %] - Boil 5,0 min
70 gram Saflager Lager (DCL/Fermentis #W-34/70) Yeast
Mesking: 10min/57 grader, 60 min/67 grader, 15 min/78 grader.
Koking 90 min.
Protafloc 15 min før avsluttet koking.
Denne har vi laget mange batcher av nå, med godt resultat. :skitbra:
Gjæring på 9 grader i 4 uker, modning på 2 grader i 4 uker (om du klarer å vente...).