Hei,
Jeg skal i gang med brygging av belgisk øl, jeg tenker noe ala Leffe Blond.
Planen var at dette skulle være drikkeklart i slutten av juli.
Mitt spørsmål er; normalt skal vel belgisk øl lagres en stund, jeg ser f.eks. Espen Lothe lagret sin belgiske vinner i ett år tilsammen, det er vel også vanlig i Belgia at ølet lagres lenge før det kommer på markedet.
Er det noen som har erfaring med hvordan denne typen belgisk øl vil smake etter ca 2 mndr lagring? Er det for lite eller kan det smake helt OK?
Jeg skal i gang med brygging av belgisk øl, jeg tenker noe ala Leffe Blond.
Planen var at dette skulle være drikkeklart i slutten av juli.
Mitt spørsmål er; normalt skal vel belgisk øl lagres en stund, jeg ser f.eks. Espen Lothe lagret sin belgiske vinner i ett år tilsammen, det er vel også vanlig i Belgia at ølet lagres lenge før det kommer på markedet.
Er det noen som har erfaring med hvordan denne typen belgisk øl vil smake etter ca 2 mndr lagring? Er det for lite eller kan det smake helt OK?