Hei
Jeg har akkurat hatt en Kølsch til gjæring i 18 dager på 15-16*C
14 dager på primærkar så 4 dager på sekundær kar
Jeg tapper på flaske igår med sukker lake og de står på 16*C ett par dager for karbonering.
Noen som har tips til lagring her?
Tenkte å sette det i kjøleskapet i en 5-6 uker på 2-4*C ?
Har ingen erfaring med kølsch så setter pris på tips..
GOD JUL OG GODT NYTTÅR!
Jeg har akkurat hatt en Kølsch til gjæring i 18 dager på 15-16*C
14 dager på primærkar så 4 dager på sekundær kar
Jeg tapper på flaske igår med sukker lake og de står på 16*C ett par dager for karbonering.
Noen som har tips til lagring her?
Tenkte å sette det i kjøleskapet i en 5-6 uker på 2-4*C ?
Har ingen erfaring med kølsch så setter pris på tips..
GOD JUL OG GODT NYTTÅR!