Heisan godtfolk
Jeg er temmelig fersk på dette, har en fire batchers erfaring. Har til nå kun brygget IPA ferdigsett, satt de på fat og stort sett drukket de etter en uke i kjøleskap De blir knallgode med en gang Naa vil Jeg forsøke meg med klone og bruke beersmith. I oppskriften min sies det at den skal lagres i 30 dager på 18 grader..sukk.. Vel, spørsmålet mitt er egentlig om dette skal gjøres før eller etter karbonisering? Jeg bruker CO2 utstyr. Har det noe å si ? Er det stor smaksforskjell ved å lagre den en som anbefalt?,det er jo så vanskelig å sette den bort
Jeg er temmelig fersk på dette, har en fire batchers erfaring. Har til nå kun brygget IPA ferdigsett, satt de på fat og stort sett drukket de etter en uke i kjøleskap De blir knallgode med en gang Naa vil Jeg forsøke meg med klone og bruke beersmith. I oppskriften min sies det at den skal lagres i 30 dager på 18 grader..sukk.. Vel, spørsmålet mitt er egentlig om dette skal gjøres før eller etter karbonisering? Jeg bruker CO2 utstyr. Har det noe å si ? Er det stor smaksforskjell ved å lagre den en som anbefalt?,det er jo så vanskelig å sette den bort