Holmentoppen
Norbrygg-medlem
Alle som synes lyse og lette lagere er noe skvip, får se en annen vei...
Er det noen som har brygget et vellykket lagerøl med amigase? Jeg får stadig spørsmål om dette, og tenkte å prøve en oppskrift med pilsmalt, vienna og munich/victory/melanoidin eller tilsvarende. Ser at noen bruker Sukrin for å gjenskape noe fylde, men det høres litt kvalmt ut. Noen erfaringer?
Har skissert en oppskrift her. Tenkte å bruke WLN4100 i gjæringskaret. Hvordan er holdbarheten på dette produktet. Har et rør i kjøleskapet, men mistenker det er rundt 2 år gammelt.
Er det noen som har brygget et vellykket lagerøl med amigase? Jeg får stadig spørsmål om dette, og tenkte å prøve en oppskrift med pilsmalt, vienna og munich/victory/melanoidin eller tilsvarende. Ser at noen bruker Sukrin for å gjenskape noe fylde, men det høres litt kvalmt ut. Noen erfaringer?
Har skissert en oppskrift her. Tenkte å bruke WLN4100 i gjæringskaret. Hvordan er holdbarheten på dette produktet. Har et rør i kjøleskapet, men mistenker det er rundt 2 år gammelt.