Litt "dødt" øl

Jeg åpnet en flaske etter fire-fem dager i romtemperatur, og noen timers kjøling. Dette er første brygget mitt, og det smakte godt!! :ilike:
Må si jeg ble veeeldig fornøyd med det, og er klar til en ny batch rimelig kjapt!
Men det var litt lite futt i det. Skal jeg bare la det stå litt lenger i romtemp, eller vil det ikke karbonere noe mer nå?
 
tar litt tid noen ganger. hadde en som tok nesten 2 måneder før jeg var fornøyd.
men da var det nestem tomt også.
 
acedynamite skrev:
Jeg åpnet en flaske etter fire-fem dager i romtemperatur, og noen timers kjøling. Dette er første brygget mitt, og det smakte godt!! :ilike:
Må si jeg ble veeeldig fornøyd med det, og er klar til en ny batch rimelig kjapt!
Men det var litt lite futt i det. Skal jeg bare la det stå litt lenger i romtemp, eller vil det ikke karbonere noe mer nå?

Du hadde i sukker?

Men ja, kan visst ta litt tid. Mine har sålangt klokket inn "greit" etter to uker på flaske med 6g pr liter.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
 
Miguel skrev:
acedynamite skrev:
Jeg åpnet en flaske etter fire-fem dager i romtemperatur, og noen timers kjøling. Dette er første brygget mitt, og det smakte godt!! :ilike:
Må si jeg ble veeeldig fornøyd med det, og er klar til en ny batch rimelig kjapt!
Men det var litt lite futt i det. Skal jeg bare la det stå litt lenger i romtemp, eller vil det ikke karbonere noe mer nå?

Du hadde i sukker?

Men ja, kan visst ta litt tid. Mine har sålangt klokket inn "greit" etter to uker på flaske med 6g pr liter.

Jepp! Trodde jeg hadde 15 liter, men hadde visst bare 12 liter.. Beregnet 6 gram pr liter, så det var nok litt ekstra med sukker i...
 
Tilbake
Topp