Hei!
Jeg er helt fersk, så jeg håper dere er tålmodige med meg dersom spørsmålene er plassert feil. Jeg skulle begynne med brygging for en stund tilbake, men endte bare opp med å kjøpe en Igloo-tank. Litt av problemet mitt var ambisjonene på egne handyman-vegne. Jeg er ingen utpreget handyman, selv om jeg prøver å lære en ting eller to. Var dum nok til å kjøpe igloo-cooleren på 10 gallons fra e-bay, uten å få med kran og falsk bunn. Jeg har ikke tilgang til eget metallbor, og planlegger vel heller ikke innkjøp av dette. Er det en enkel måte jeg kan få ordnet falsk bunn og kran i en slik?
Vurderer evt. å kjøpe en ny tank med ferdig falsk bunn og kran, men da hadde det vært hyggelig å få noen kroner i innbytte på den tanken jeg har kjøpt. Er det marked for det (evt. noen interesserte), tror dere?
Jeg tar gjerne imot andre råd og informasjon. For eksempel har jeg bestemt meg for at jeg tror krabbekoker med kjele er det beste for meg. Er det greit å bruke dette på en liten balkong (sikkerhets- og luktmessig)? Noe spesielt jeg bør tenke på? Håper jeg klarer å komme i gang før jeg har slitt meg ut med nøling denne gangen, for jeg har skikkelig lyst til å pusle med brygging.
På forhånd takk,
Kim
Jeg er helt fersk, så jeg håper dere er tålmodige med meg dersom spørsmålene er plassert feil. Jeg skulle begynne med brygging for en stund tilbake, men endte bare opp med å kjøpe en Igloo-tank. Litt av problemet mitt var ambisjonene på egne handyman-vegne. Jeg er ingen utpreget handyman, selv om jeg prøver å lære en ting eller to. Var dum nok til å kjøpe igloo-cooleren på 10 gallons fra e-bay, uten å få med kran og falsk bunn. Jeg har ikke tilgang til eget metallbor, og planlegger vel heller ikke innkjøp av dette. Er det en enkel måte jeg kan få ordnet falsk bunn og kran i en slik?
Vurderer evt. å kjøpe en ny tank med ferdig falsk bunn og kran, men da hadde det vært hyggelig å få noen kroner i innbytte på den tanken jeg har kjøpt. Er det marked for det (evt. noen interesserte), tror dere?
Jeg tar gjerne imot andre råd og informasjon. For eksempel har jeg bestemt meg for at jeg tror krabbekoker med kjele er det beste for meg. Er det greit å bruke dette på en liten balkong (sikkerhets- og luktmessig)? Noe spesielt jeg bør tenke på? Håper jeg klarer å komme i gang før jeg har slitt meg ut med nøling denne gangen, for jeg har skikkelig lyst til å pusle med brygging.
På forhånd takk,
Kim