Hei
Har brygget en Kölsch som nå har stått å gjæret i en ukes tid på ca 15-17 grader.
Jeg er av og til å sniffer litt i gjærlåsen.
Merker at denne lukter litt fruktig og meget spennende.
Men jeg merket en litt rar lukt for en liten dag side, noe som kan minne litt om fis?
Litt den råttne egg lukta. Den er ikke sterkt tilstede, men bare så vidt i bakgrunn.
Takker på forhånd for svar!
Har brygget en Kölsch som nå har stått å gjæret i en ukes tid på ca 15-17 grader.
Jeg er av og til å sniffer litt i gjærlåsen.
Merker at denne lukter litt fruktig og meget spennende.
Men jeg merket en litt rar lukt for en liten dag side, noe som kan minne litt om fis?
Litt den råttne egg lukta. Den er ikke sterkt tilstede, men bare så vidt i bakgrunn.
Takker på forhånd for svar!