Hei,
skal innvie en kompis i bryggingens gleder, og vil prøve å utfordre han litt smaksmessig også.
-Han liker kun "lyse" øl, men det tror jeg er kun pga fargen
-Aroma av stout/porter er godkjent, men han drikker det ikke. "Motorolje". Jeg tror han feiger ut pga fargen
-Alkoholsterke IPA´s er også godkjent, både bitre og aroma-typer.
-Fikk han til å smake surøl, det var noe av det bedre han hadde fått.
Så jeg tror han bare må pushes litt. Altså en kraftig øl, uten at den blir 100% maltdrevet, som ser lys ut..? Spør jeg om noe fornuftig? Er det noen som har en god idé på hva slags all-grain brygg vi kan lage?
skal innvie en kompis i bryggingens gleder, og vil prøve å utfordre han litt smaksmessig også.
-Han liker kun "lyse" øl, men det tror jeg er kun pga fargen
-Aroma av stout/porter er godkjent, men han drikker det ikke. "Motorolje". Jeg tror han feiger ut pga fargen
-Alkoholsterke IPA´s er også godkjent, både bitre og aroma-typer.
-Fikk han til å smake surøl, det var noe av det bedre han hadde fått.
Så jeg tror han bare må pushes litt. Altså en kraftig øl, uten at den blir 100% maltdrevet, som ser lys ut..? Spør jeg om noe fornuftig? Er det noen som har en god idé på hva slags all-grain brygg vi kan lage?