Hei!
Har nettopp startet med brygging, har laget meg en kjele på 60 Liter med varmekolbe i rustfritt stål. Sammen med spiralkjøler.
Skal gå til anskaffelse av 60 Liter gjæringskar snart(60 liter dunk som selges på FK )
Jeg ønsker å brygge lyst øl, alla typisk norsk lager/pilsner. Ikke veldig bittert. Jeg har ikke blitt den store fanen av IPA(enda) samt at jeg ønsker noe som de fleste folk liker.
Jeg sliter litt med å finne den rette oppskriften til 40 liter, er helt overveldende mye informasjon om brygging tilgjengelig!
Så hvilken oppskrift ville vært greit å starte med? Par kilo malt og gjær alt som trengs? Eller skal jeg bruke miks av humle?
Jeg bor i nærheten av Stavanger så har litt grossister å velge mellom.
Setter pris på hjelp og tips!
Har nettopp startet med brygging, har laget meg en kjele på 60 Liter med varmekolbe i rustfritt stål. Sammen med spiralkjøler.
Skal gå til anskaffelse av 60 Liter gjæringskar snart(60 liter dunk som selges på FK )
Jeg ønsker å brygge lyst øl, alla typisk norsk lager/pilsner. Ikke veldig bittert. Jeg har ikke blitt den store fanen av IPA(enda) samt at jeg ønsker noe som de fleste folk liker.
Jeg sliter litt med å finne den rette oppskriften til 40 liter, er helt overveldende mye informasjon om brygging tilgjengelig!
Så hvilken oppskrift ville vært greit å starte med? Par kilo malt og gjær alt som trengs? Eller skal jeg bruke miks av humle?
Jeg bor i nærheten av Stavanger så har litt grossister å velge mellom.
Setter pris på hjelp og tips!