Staro
Norbrygg-medlem
Hei, Jeg har akkurat satt min første gjærstarter. Jeg har fulgt guiden til bryggselv.no (http://www.bryggselv.no/products/gjrstarter-guide) Det slo meg etter jeg hadde hatt i gjær og satt kolben på røreplaten at det ikke nevnes hvor lenge den skal stå på røreplaten... Det står: "La starteren stå i ca 24-48 timer" regner med at dette er med røring på platen?
Edit: guiden nevner forøvrig ikke med et eneste ord når gjæren skal i vørteren. Det er innlysende for de fleste, men det står ikke.
Gjæren jeg har brukt er: Wyeast 1318 London Ale III
Noen tips til hvor lenge den bør stå?
Edit: guiden nevner forøvrig ikke med et eneste ord når gjæren skal i vørteren. Det er innlysende for de fleste, men det står ikke.
Gjæren jeg har brukt er: Wyeast 1318 London Ale III
Noen tips til hvor lenge den bør stå?
Sist redigert: