Hei!
Har akkurat fått ingrediensene til en planlagt Lean Follain klone. Oppskriften hentet fra BYO og skrevet av Gordon Strong så den bør være av ok kvalitet. Bestilte alt ferdig kvernet og blandet. Oppdaget nå til min store overraskelse at oppskriften angir at Brown Malten og Chochlate malten skal tilsettes etter at hovedmeskingen er ferdig. Dette får jeg da ikke anledning til siden den er blandet allerede.
Noen som vet hvilke konsekvenser dette kan få?
Hørte en podcast med Zainasheff og Palmer hvor de diskuterte denne måten å bruke mørke malttyper på og de var for å si det forsiktig veldig negativ.
Har akkurat fått ingrediensene til en planlagt Lean Follain klone. Oppskriften hentet fra BYO og skrevet av Gordon Strong så den bør være av ok kvalitet. Bestilte alt ferdig kvernet og blandet. Oppdaget nå til min store overraskelse at oppskriften angir at Brown Malten og Chochlate malten skal tilsettes etter at hovedmeskingen er ferdig. Dette får jeg da ikke anledning til siden den er blandet allerede.
Noen som vet hvilke konsekvenser dette kan få?
Hørte en podcast med Zainasheff og Palmer hvor de diskuterte denne måten å bruke mørke malttyper på og de var for å si det forsiktig veldig negativ.