Marius K.
Norbrygg-medlem
Hei folkens!
Jeg er i gang med å innrede nytt bryggerom. Jeg har vært litt innom problemstillingen i denne tråden:
https://forum.norbrygg.no/threads/innspill-til-innredning-av-nytt-bryggerom.42975/
...men tenkte det hadde vært kjekt å fått flere synspunkter/erfaringer rundt hvordan dere gjør det mtp maltstøv på bryggerommet.
På det nye bryggerommet skal jeg både brygge og gjære ølene mine. Jeg skal ikke kverne malt der inne. Men, innmesk fører jo med seg en god del maltstøv som virvles rundt i rommet. Hvordan håndterer dere dette for å redusere risikoen for infeksjon? Jeg kjenner at jeg ikke nødvendigvis har lyst til å måtte vaske ned rommet hver gang jeg har brygget. Samtidig er heller ikke infeksjon noe man har lyst på. Når det er sagt vet jeg om mange som ikke vasker ned, og som heller ikke har problemer med infeksjoner. Så kanskje hele problemstillingen er overdrevet?
M.
Jeg er i gang med å innrede nytt bryggerom. Jeg har vært litt innom problemstillingen i denne tråden:
https://forum.norbrygg.no/threads/innspill-til-innredning-av-nytt-bryggerom.42975/
...men tenkte det hadde vært kjekt å fått flere synspunkter/erfaringer rundt hvordan dere gjør det mtp maltstøv på bryggerommet.
På det nye bryggerommet skal jeg både brygge og gjære ølene mine. Jeg skal ikke kverne malt der inne. Men, innmesk fører jo med seg en god del maltstøv som virvles rundt i rommet. Hvordan håndterer dere dette for å redusere risikoen for infeksjon? Jeg kjenner at jeg ikke nødvendigvis har lyst til å måtte vaske ned rommet hver gang jeg har brygget. Samtidig er heller ikke infeksjon noe man har lyst på. Når det er sagt vet jeg om mange som ikke vasker ned, og som heller ikke har problemer med infeksjoner. Så kanskje hele problemstillingen er overdrevet?
M.