Oppdatering: kan anbefales til Pils!
Ikke særlig markant smak av humlen, ikke engang i et såpass nøytralt øl som pilsner. Med endel godvilje kan man skimte en tørr appelsin/mandarinsmak, godt balansert med jordaktig krydder, blomstereng og en liten dæsj melon.
Min pils er humlet utelukkende med mandarina bavaria, men selvfølgelig i ganske moderate mengder:
0.7 g/L Mandarina Bavaria Pellet (9.5% Alpha) @ 90 Minutes
0.7 g/L Mandarina Bavaria Pellet (9.5% Alpha) @ 15 Minutes
1 g/L Mandarina Bavaria Pellet (9.5% Alpha) @ 7 Minutes
1.5 g/L Mandarina Bavaria Pellet (9.5% Alpha) @ 1 Minutes
1 g/L Mandarina Bavaria Pellet (9.5% Alpha) @ 3 Days (Dry Hop)
Har planer om å bruke humlen i en IPA, men tror ikke den klarer å bære det lasset alene. Tenker å lasse på med Mandarina som senhumle, og spritze opp med mindre mengder Amarillo og Citra. I forholdet 4:1 sånn ca.