Mat på Mære - Ølkurs i Midt-Norge

Lars

Norbrygg-medlem
Mat på Mære har i år to ølrelaterte kurs i høst, som jeg tror i første omgang sikter mot småskalabryggeri i regionen, men kan være relevant for mange, både hjemmebryggere, større bryggeri og ølentusiaster.

Torsdag 1.oktober, kl 15-18
Øl med kniv og gaffel (Sigrid Strætkvern og Erling S. Sundal)

Fredag 2.oktober, kl 9-17
Ølstiler og typedefinisjoner (Gahr Smith-Gahrsen)

Er usikker på om man kan betale for kun enkeltkurs, eller om man må betale for heldager uansett.
Var på 2 dagers "Maltølkurs" på Mære i mars, og det var lærerikt, spennende og sosialt. Tror overnatting da var inkludert, eller for en billig penge på stedet.
Der var det flere småbryggerier i regionen, en svensk mjødmaker, 1 som jobber mot å starte whiskydestilleri og 2 tradisjonsbryggere fra Stjørdal i tillegg til foredragsholder Kjetil Jikiun fra Nøgne Ø. Uvurderlig å møte andre bryggere for å utveksle erfaringer, diskutere smaker og løsninger, og se på nye muligheter.

Så, meld dykk på! :)
 
Tilbake
Topp