Det går helt utmerket. Det er som du sier det samme som å meske to ulike ganger, for deretter å blande dem før koking - eller du kan til og med koke dem separat og blande dem før du tilsetter gjær (eller du kan gjære dem separat og blande dem før tapping, selv om det kanskje er litt mer eksotisk). Blandingen i de to meskebatchene trenger ikke å være lik, men du bør jo sørge for at snittet mellom dem blir omtrent der hvor du ønsker å ende opp, selvfølgelig.
En annen ting er at når meskekaret er for lite - det vil vanligvis si ved brygg som skal ha spesielt høy OG - så er det ikke helt uvanlig at man tilsetter spraymalt eller maltekstrakt for å ta sukkergehalten helt i mål. Man kan selvfølgelig si endel om bruk av maltekstrakt, men det eliminerer i det minste at man trenger å meske to ganger for ett brygg.
Ellers er det vel også slik at man booster OG (og reduserer volumet) ved å skylle ekstra sparsomt, og om det er tilfelle for oppskriften din, så kan du skylle ut meskekaret etterpå og eksperimentere med å lage et svakt øl på det du da får ut. Men du hadde kanskje allerede en fullbooket bryggedag med to meskinger?