Aleksander_B
Dommer
Bryggedagen nærmer seg for min første imp. stout. Det skal bli en Creme brulee stout som jeg har snakket om før her på forumet.
Men, når jeg ser over oppskriften som jeg har satt opp, ser ejg at OG vil bli rundt 1.095-1.100. Dette er jo knallhøyt i forhold til det "vanlige" vi brygger.
Est. FG blir rundt 1.025
Er det noen spesielle forholdsregler jeg bør ta her? Det er snakk om ca 10 kg korn, tenkte å ha rundt 1,8-2,0l vann pr kg malt.
Men, når jeg ser over oppskriften som jeg har satt opp, ser ejg at OG vil bli rundt 1.095-1.100. Dette er jo knallhøyt i forhold til det "vanlige" vi brygger.
Est. FG blir rundt 1.025
Er det noen spesielle forholdsregler jeg bør ta her? Det er snakk om ca 10 kg korn, tenkte å ha rundt 1,8-2,0l vann pr kg malt.