Microbryggeri til restaurant

Hei.
Noen som har peil på hvem som lager bryggerier beregnet for restauranter?
Har sett pålitt forskjellig, men mulig noen her på forumet kjenner til noen som har eller vet hvem som kan levere.
Planen er og ha brygeriet i restauranten, så det skader ikke om det er ok og se på ;)
tenker i størrelsen +- 400 Liter
 
Takk for presisering. Telefon og pølsefingre er ikkje alltid suksess.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
 
Så denne på blocket.se (svenskenes finn.no) for en stund siden, riktignok 30 ltr men ser ut som de lager på bestilling.
http://www.blocket.se/alvsborg/Ol_Bryggeri_37543649.htm?ca=16&w=3
 
Uten at jeg klarer å huske hvor, så lurer jeg på om jeg ikke har sett utstyr fra SBP i Norge også:
http://www.sbp-breweries.com/
Tondelli er vel også en leverandør:
http://www.enterprisetondelli.co.uk/
Prisene fra disse leverandørene vil vel fort være et sted i området 1 til 2 millioner. Kina, adskillig billigere.

Det er jo også noen som bruker 200 liter Speidel. Den koster vel et sted rundt 150.000 for kun bryggverket.
 
Vistad skrev:
Er nok laget i Kina.
Sjekk også alibaba.com. send en mail til noen av disse...

Det er greit å være klar over at det ikke er helt rett fram å bestille fra Kina. For eksempel er holdningen til elsikkerhet litt annerledes og løsningene i mindre grad designet av erfarne mikrobryggere. For eksempel har jeg sett et CIP-system på minst to norske bryggerier, der varmeelementet er sveiset fast og med elektriske koblinger som ikke er sikret mot berøring. Her i byen er det et bryggeri som gjør all bitterhumling i mesken, fordi utløpet på kokekjelen er plassert slik at den ikke takler humlemengdene i en IPA. Ved siden av kokekjelen står det forøvrig et styreskap til pynt, etter at en norsk elektriker ristet hardt på hodet og kablet om hele bryggeriet.
 
Er nok enig at mye derfra er tvilsomt ja. Jeg vil uansett tro at Stout Tanks (som driver conical-fermenter) har bra produkter. Mye god omtale på homebrewtalk samt søk på google.
Hvordan det elektriske er derfra er jo bare en mail unna.
Langt under millionen ihvertfall, og da har man jo litt å gå på;D

Et tips er vel kansje å ta en ringerunde til bryggeripuber i Norge også.

Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk
 
Etter endel søking på nett så innser jeg at muligens at et "stort" microbryggeri fort blir dyrt og tar for mye plass i restauranten. Har også fått forståelse av at det ikke er så enkelt ig viderselge øl, og det fjerner dertil behovet for en 300 liters system.

Men hva med denne http://www.brewmagic.com/products/brew-magic-v350ms-system/ etter hva jeg skjønner er det med litt erfaring ikke så vanskelig og brygge 3 batcher på en bryggedag. 8-9 timer. Noe som vil jo gi store nok mengder i  første ommgang. Og med datastyringen virker det som at det og lage like brygg har blitt enklere. Noen som vet om dette systemet er så bra som de sier?
Kunne selvfølgelig ønske at det var litt penere og se på, men til en brøkdel av prisen på pent utstyr ser jeg ikke poenget
 
Bryggeriet i fra Brewmagic er drittøft å se på! Men det er vel litt for lite kapasitet? En må tenke nøye igjennom om hvilket volum en forventer og hva en håper på å oppnå.
En annen ting som er viktig er at en trenger en god del plass for å modne øl. Et mikrobryggeri i "den gamle stad" sliter med å servere altfor ferkst øl.
 
Tilbake
Topp