Fin den der, men når jeg tenker "introduksjon til brygging" så faller vel Speidel, motstrømskjøler og konisk kar med glykol litt utenfor og mot de mer erfarne og entusiastiske hjemmebryggere. I all enkelhet kan man jo brygge øl med hva man har på kjøkkenet bare man kjøper ingredienser, en meskepose, og noe å tappe ølet på. For den del - brukte brusflasker med skrukork som skylles med hett vann fra springen. Tradisjonsbryggere fra Hornindal brygger eksempelvis øl over et bål i eldhuset i kobberkjeler som vaskes med kull, ølet tappes til plastdunker og videre på 1.5 liters brusflasker. Flere veier til rom, og for en nybegynner er det greit å ikke smelle en 60k NOK prislapp på å starte opp.
Ellers er jo dette ei god investering.
brewshop.no
Ellers er jo dette ei god investering.

How To Brew: Everything You Need to Know to Brew Great Beer Every Time - 4th edition (2017)
Nyhet! 4. utgave av John Palmer´s How To Brew, er en komplett revidert utgave av utgaven som kom i 2006. Den ultimate guiden for hjemmebryggere er blitt enda bedre, med 200 nye sider, 5 nye kapitler og flere bilder og diagrammer.