Skulle hatt noen gode retningslinjer for å beregne malt til mesking av starter-vørter med endt OG på ca. 1.040.
Hvor lenge må vørteren koke for å brukes i en starter?
Hvor mange gram korn må man beregne pr liter vørter?
Hvor lenge må man meske, og på hvilken temperatur?
Må man ta ha avdamping for å redusere kålsmak/DMS?
Jeg dekantere starteren ved å sette den kaldt, og blander den med vørter fra selve brygget gjæren skal brukes i før pitching.
Håper på gode tips - det er slitsomt om man må utsette bryggingen fordi man er tom for spraymalt
Hvor lenge må vørteren koke for å brukes i en starter?
Hvor mange gram korn må man beregne pr liter vørter?
Hvor lenge må man meske, og på hvilken temperatur?
Må man ta ha avdamping for å redusere kålsmak/DMS?
Jeg dekantere starteren ved å sette den kaldt, og blander den med vørter fra selve brygget gjæren skal brukes i før pitching.
Håper på gode tips - det er slitsomt om man må utsette bryggingen fordi man er tom for spraymalt