Gledet meg voldsomt. Tanken til høyre har innebygget element på 3500W. Fylte opp med 30 liter og, riktignok noe sent på året, skulle Yuletide brygges. Etter ca 45 minutter var temperaturen 65 grader. Hellet 12 liter over i mesketanken, men silen i bunnen tok visst mye temperatur, for den dalte ned i 58. To raske oppkok i vannkokeren hver på to liter, fikk temperaturen opp i 64 grader. Alt klart Drypp drypp sa det fra utløpet på tanken. Det er mulig andre får det tett med bare silikonringer, men ikke hos meg. Alt ble tømt og tørket, plasten rundt hullet rubbet med sandpapir og gjennomføringene montert på ny med silikonpasta på begge sider. Så får jeg prøve igjen i morgen. Jeg leste at mange brukte termostatstyrte vannbeholdere som Sous Vide. Nu hadde jeg en Sous Vide og med en akkurat høvelig kjøler nedi, blir det en flott herms (tror jeg). Planen er å meske en halv time på 60 grader og halv time på 70 grader. Skulle ikke det bli bra?